FARGEFENGSHUI
skap et fargerikt hjem med energi og glede
Finnes det en enkel guide til et fargerikt hjem?                                                      
Tenk deg den følelsen: Du kommer hjem og kjenner at det er flow i hjemmet. Du omgir deg med farger som du kjenner støtter deg og du faller til ro. Soverommet er harmonisk og du våkner etter en god natts søvn fordi det er et rom som hjelper deg å slappe av. Du tør å ta modigere fargevalg fordi du har en oppskrift som virker. En fargekalkulator som forteller hvilke elementer du skal ha i de forskjellige rommene i hjemmet ditt. En mal som finner de gode fargekombinasjonene tilpasset akkurat ditt hjem. Eneste du trenger å gjøre er å måle retninger, plotte det inn i et dataprogram også finner programmet de rette elementene som du bare kjenner er riktige når du følger den enkle oppskriften.
FARGE FENG SHUI kurset er for deg som ønsker å                                            
Finne rett farge som føles riktig i de ulike rommene.
Skape et helhetlig hjem ved å velge riktige farger.
Bli trygg på å plukke den riktige fargen og stilen.
Ha en ledetråd å gå etter når det gjelder fargevalg i hjemmet.
Ha et hjem med støttende farger hvor du kjenner at du faller til ro.
Bli litt mer modig når det gjelder farger i hjemmet.
Få et energetisk fargerikt hjem med flow i alle rommene.
Et verktøy som guider deg til de rette fargene.
Hvorfor er det så vanskelig velge de riktige fargene?                                            
En av grunnene er at det er vanskelig å finne gode farger er at du kan male samme farge i to rom som kan kan oppleves helt forskjellig. Hvilken retning lyset kommer fra, energien som er i rommet allerede (ja hvert rom har sin egen helt unike energi) retningen som boligen er bygget, og tidsperioden har alle en innflytelse på hvordan fargen fremstår. Utrolig nok kan enkelte rom tiltrekke seg rot. Feng shui er en måte å lese av disse energiene. Feng shui kommer fra kina og er studiet i hvordan energien i hjemmet kan balanseres. Men feng shui er komplekst, mange av metodene er hemmeligholdet og krever mange års studier for å forstås. Fargefengshui gir deg et dataprogram som har laget disse kalkulasjonene for deg.
FARGE FENG SHUI kurset gir deg:                                                                       
En fargekalkulator som viser de riktige fargene i alle hjemmets områder.
Inspirasjons bilder som viser fargesammensetningene i praksis.
En steg for steg guide som viser hvordan du bruker fargekalkulatoren.
Oppskrift på å tegne opp hjemmet så du enkelt kan bruke fargekalkulatoren.
Hvordan du konkret finner de riktige fargetonene som passer akkurat for deg.
Et gammelt system, oversatt og forenklet, klart til bruk uansett om du har feng shui bakgrunn eller ikke.
Facebook gruppe hvor du legger ut bilder av ditt nye fargerike hjem, hvor vi heier på hverandre og støtter hverandre.
 Tro meg, endre fargene og skap balanse i hjemmet                                             
Farger er energi. Alt er energi som vibrerer på forskjellige frekvenser. Hvis du får feil farge i hjemmet ditt føles det tungt. Velger du riktig farge kjennes det rett ut og rommene har flyt. Jeg har laget dette kurset slik at andre som ikke har studert hemmelige systemer med Østens Feng Shui Mestere og viet år av sitt liv kan få  tilgang til disse harmoniserende metodene. Ja det er mulig og jeg har laget det enkelt for deg. Mange har brukt fargekalkulatoren, som til nå har vært en del av mitt fengshuiliving kurs. Mange har spurt meg om farge-råd derfor har jeg laget fargefengshui kurset til deg som trenger hjelp. Du får tilgang til dataprogrammet fargekalkulatoren og en enkel praktisk oppskrift på hvordan du bruker den.
Jobb med Nina og ta hjemmet og livet til neste nivå!                                             
Om Nina Wolther
Jeg er feng shui ekspert Nina Wolther. Metoden jeg bruker i FARGEFENGSHUI kurset lærte jeg av en gammel kinesisk Feng Shui Mester i Malaysia. Det er rett og slett en genial måte og finne de rette fargene i hjemmet på. Farger og energiarbeid er min største lidenskap, derfor har jeg bosatt meg i Østen.  Jeg bor på den lille tropeøya Sri Lanka, rett nedenfor India og lever mitt drømmeliv. Her har jeg kort vei til Singapore og Malaysia hvor jeg har flere store Feng Shui Mestere jeg studerer med. De siste16 årene har jeg hatt feng shui som levebrød. I tillegg til å jobbe med feng shui og lage onlinekurser, holder jeg foredrag rundt i verden om bevissthet i hjemmet og livet. Jeg trener yoga og mediterer. Løper på stranda om morgenen og lever det gode livet. Mange sier jeg er heldig, men jeg har jobbet for å skape mitt drømmeliv. Det har tatt tid, vært masse prøving og feiling, men jeg ga aldri opp.
Hvordan det var
For 18 år siden satt jeg blakk, nyseparert og vettskremt. Jeg visste ikke hvilken retning livet mitt skulle ta. Jeg visste ikke hva jeg skulle leve av. Eneste jeg visste var at jeg måtte endre livet mitt fordi det var uutholdelig sånn som det var. Jeg leide en liten leilighet. Kom over en feng shui bok og ble frelst. Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. Det som traff min nysgjerrighet var farger og de fem elementene og hvordan alt hang sammen. Feng shui ble min lidenskap som har dratt meg Østen rundt for å lære dette enorme farget i dybden. I dag har jeg funnet roen her i Østen og favner feng shui læren i hverdagen. Feng shui er rett og slett læren om hvordan farger, følelser og former henger sammen, og hvordan vi kan ta naturens prinsipper inn i hjemmet ved å bruke de riktige elementene.
Hva som skjedde
I mange år følte jeg meg dratt mellom Østen og vesten. Jeg prøvde og etablere livet her i Asia men ble alltid på en måte dratt tilbake til Norge. Da jeg først åpnet opp feng shui verdenen føltes det som om livet mitt var fargeløst. Jeg hadde vært gjennom en meget utfordrende periode, som mange kaller å møte veggen. I den perioden følte jeg meg fargeløs både på innsiden og utsiden. Jeg kledde meg i sort, malte hjemmet mitt grått og brunt og var i ferd med å visne. Når jeg kunne ta på meg fargerike klær igjen og skape et fargerikt hjem begynte sakte ting å endre seg. I dag lever jeg et fargerikt liv, og de som beskriver meg sier at jeg er en fargerik person. Her i Østen er jo farger en helt naturlig del av hverdagen.
Hva stopper deg?                                                                                                   
REDD FOR Å FEILE
Mange drømmer om et fargerikt hjem men er redd for å velge feil farger og velger heller ”sikre” grå, nyanser. Det er tryggest. Å invitere farger inn i hjemmet kan for mange være å gå ut av komfortsonen.  Vil du gjøre noe nytt? Start med å velge nye farger i hjemmet ditt. Det vil hjelpe deg
USIKKERHET
Et av de største problemene jeg ser folk har er en usikkerhet på hvor begynner jeg? Hva er riktig? Fargekalkulatoren gir deg trygge svar på hvilke elementer du skal bruke på i de forskjellige områdene i hjemmet ditt. Du bare kjenner hvordan fargenes energi  løfter deg.
GAMLE VANER
I Norge har vi lett for å male i gråtoner. Men grått er ingen farge. Kaffe latte, brune og beige nyanser er det vi holder oss til. Men det trygge og vante gir ingen løftende energi. Det holder oss fast der hvor vi alltid har vært. Skal vi ha noe nytt inn i livet må vi ta andre valg.
Høres det for godt til å være sant?                                                                         
Neida, hør bare her: I dette kurset får du tilgang til mitt dataprogram FARGEKALKULATOREN, du får en steg for steg oppskrift på hvordan du bruker den. Det er enkelt, dette er et utprøvd system som virker. Alle som har brukt dette programmet er overasket over hvor mye bedre energien ble i de rommene de har brukt den.
Dette får du:                                                                                                           
Fri bruk av mitt dataprogram fargekalkulatoren.
Alt om farger og de fem elementene.
Oppskrift på hvordan du bruker fargekalkulatoren.
Beskrivelse av hvordan du tegner opp hjemmet ditt.
Hvordan du gjør målingen som skal til.
Facebook gruppe hvor du deler bilder av ditt nye fargerike hjem.
Oppstarts hjelp til et nytt fargerikt liv.
Alt blir forklart med videoer og PDF filer du kan skrive ut.
Skap et fargerikt hjem og få flow                                                                            
Farger er energi. Ved å bruke riktige farger vil du kjenne hvordan rommene gir deg harmoni og ro. Kanskje er det vanskelig for deg å se for deg hva som passer i hvert enkelt rom? Det er jo der fargekalkulatoren hjelper deg. Mange sliter med usikkerhet og forskjellige følelser når det gjelder farger. Det geniale med fargekalkulatoren og fargefengshui kurset er at det hjelper deg til å bli trygg på at det blir riktig farge. Fargekalkulatoren er en gjennomprøvd metode, som tar hensyn til hvilken retning boligen er bygd og tiden vi er i nå. Selv om denne metoden er gammel er den like aktuelt i dag som den var for 5000 år siden. Du får rett og slett hjelp til å planlegge et fargerikt hjem ved å bruke farge fengshui.
Farger er GØY                                                                                                       
Hva sier kursdeltagerne?                                                                                       

Det er lettere å puste og finne ro. Det har gitt meg ei ramme for fargevalg slik at det blir mer helhet i de ulike område i huset.

Toril Austad

Hjemmet mitt er blitt flott, friskt og modig. Jeg har fått struktur på fargevalg og blitt mer selvsikker i valgene.

Kari Knutsen

Jeg har fått utformet hjemmet mitt til å bli harmonisk og energigivende.

Lisbet Sagmo

Fargekalkulatoren stemmer veldig bra med hva jeg selv følte men ikke torde male.

Marianne Serooma

Jeg sov bedre etter at soverommet fikk ny farge, og trivdes mye bedre i rommet. Stua ble vakrere og føltes mer harmonisk.

Sissel Larsen

Jeg ser leiligheten annerledes. Jeg kan nå se helheten. De rommene som var vanskeligst og som før var tyngende gir nå ro og balanse, som for meg igjen gir god energi.

Toril Falao Pedersen

Pengene Tilbake Garanti
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt og er så sikker på at dette systemet fungerer at jeg gir deg 14 dager pengene tilbake garanti. Hvis kurset ikke oppfyller dine forventninger, send meg en epost innen 14 dager og jeg gir deg pengene dine tilbake.

 
Facebook gruppe                                                                                                   
Pengene Tilbake Garanti Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt. Fargekalkulatoren virker. Jeg er så sikker på resultatene at jeg gir deg 14 dager pengene tilbake garanti.
Vanlig stilte spørsmål:                                                                                            

Det finnes mange meninger om online kurs og farger. Her har jeg svart på spørsmål jeg ofte får når jeg snakker med folk, så du skal føle deg trygg på at dette virkelig er noe for deg.

“Når starter det? Jeg har så mye å gjøre fremover at jeg har ikke tid akkurat nå.“

Dette er et kurs som du kan melde deg på og ta akkurat når du vil. Min erfaring er at det er sjelden en riktig tid. Kurset kan du ta akkurat når det passer deg, i ditt eget tempo. Akkurat NÅ har jeg introduksjonstilbud på kurset, benytt denne unike sjansen.

“Dette er virkelig noe for meg men jeg har tenkt til å flytte, er det ikke bedre å vente til jeg er på plass i det huset jeg skal bo i?“

Jeg har brukt denne metoden til å style boliger for salg med meget gode resultater. Da trenger du selvfølgelig ikke å male alle veggene, men jeg har brukt elementene i boligstylingen og det har løftet boligen og gjort den lett salgbar. Begynn med den boligen du har, den vil bli lettere å selge og du vil tiltrekke det et nytt og bedre hjem.

”Er dette et forenklet feng shui kurs?”

Prinsippene er jo fra fengshui, men i dette kurset er det kun fokus på farger. Ønsker du å ta hele fengshuiliving kurset senere er det muligheter til å fordype seg, men i FARGEFENGSHUI jobber vi med fengshuifarger.

”Når er påmeldingsfristen?”

Skal du ha introprisen bør du melde deg på NÅ, ellers er dette er kurs som er tilgjengelig hele året.

«Hvor melder jeg meg på og betaler?»

Trykk på påmeldingsknappen som meld deg på. Da kommer du inn på siden hvor du kan betale med Paypal samtidig med at du melder deg på. Når du har betalt er du påmeldt. Kurset blir lagt ut 10. oktober. 

“Hvordan virker garantien?”

Bli med på kurset fullt og helt fra oppstart uten økonomisk risiko. Hvis du angrer og finner at dette ikke er er for deg, send en epost innen 14 dager til nina@ninawolther.no og jeg refunderer gladelig pengene dine.

Hva koster FARGEFEGSHUI onlinekurs?                                                             
DU FÅR:
Tilgang til mitt dataprogram fargekalkulatoren.
Alt om farger og de fem elementene.  
Oppskrift på hvordan du bruker fargekalkulatoren.
Beskrivelse av hvordan du tegner opp hjemmet ditt.
Hvordan du gjør de målingen som skal til.
Facebook gruppe hvor du deler bilder av ditt nye fargerike hjem.
Oppstarts hjelp til et nytt fargerikt liv.
Alf blir forklart både gjennom videoer og PDF filer du kan skrive ut
For alt dette har jeg en intropris, du betaler KUN kr. 2.288  


Dette er et introduksjons tilbud, skal du benytte deg av det må du være rask. 
      Spørsmål ? Spør i vei HER      

Kjøpsvilkår - Personvern

© 2016 Nina Wolther Int.

[bot_catcher]